0-1 Anders Nilsson (Oliver Oliveros) 5 min
0-2 Philip Marklund (Oliver Oliveros) 14 min
0-3 Anders Nilsson (Gustav Lindquist) 18 min
0-4 Anders Nilsson (Oliver Oliveros) 23 min
0-5 Oliver Oliveros (Gustav Lindquist) 28 min
2-5 51 min
2-6 Anders Nilsson (Sebastian Lindahl) 78 min
3-6 79 min

Varningar

ÖT Smygehuk spelade sin 11:e raka match utan förlust när man bortaslog Skivarp. Det som på förhand förväntades att bli till en riktigt tuff match blev till kattens lek med råttan, åtminstonde under inledningen. I den 5:e minuten slår Philip Marklund en fin genomskärare till Oliver Oliveros som tar sig förbi två motståndare på högerkanten. När Oliver tagit sig in i straffområdet tittar han upp och spelar bollen snett bak till en fristående Anders Nilsson som inte har några problem att sätta 0-1 i nätet. Detta var Anders 15:e seriemål i år. I den 14:e minuten sprintar Oliver Oliveros förbi motståndarna på högerkanten och söker en fri Anders Nilsson på bortre stolpen men passningen går aldrig fram så Oliver får tillbaka bollen och spelar snett bakåt till Philip Marklund som enkelt placerar in 0-2. Detta var Philips 2:a seriemål i år. I den 16:e minuten slår Gustav Lindquist en fin genomskärare som friställer Anders Nilsson men Anders avslut smiter tyvärr utanför stolpen. I den 18:e minuten spelar Robin Mårtensson fram bollen på högerkanten till Gustav Lindquist och Gustav spelar snett bak till Anders Nilsson som är fri och sätter 0-3. Detta var Anders 16:e seriemål i år. I den 23:e minuten slår Oliver Oliveros en perfekt genomskärare till Anders Nilsson som ensam med målvakten säkert sätter 0-4 och därmed årets första hattrick för skyttekungen Anders Nilsson. Detta var Anders 17:e seriemål i år. I den 28:e minuten slår Gustav Lindquist en genomskärare till Oliver Oliveros som först dribblar av två motståndare innan han placerar in 0-5 i bortre krysset med vänster fot. Detta var Olivers 12:e seriemål i år. Matchen är i stort sett över på 28 minuter och det ser verkligen bra ut för ÖT Smygehuk. I den 30:e minuten spelar Philip Marklund bollen till Anders Nilsson som skjuter ett skott från nära håll som målvakten gör en fin fotparad på. I den 40:e minuten slår Johan Revesz ett fint inlägg som Anders Nilsson nickar strax över. I den 43:e minuten är Anders Nilsson fri och Anders placerar bollen förbi målvakten och bollen studsar på hjulet som sitter fastmonterat innanför stolpen och ut igen. Domaren anser att bollen tog i stolpen och inget mål där. ÖT Smygehuk går till pausvila med en välförtjänt 0-5 ledning. I paus säger vi att vi ska fortsätta hålla fokus och spela stabilt försvarsspel. Det håller i 4 minuter av den andra halvleken. I den 49:e minuten kontrar Skivarp och en fri forward kan placera in 1-5. Två minuter senare alltså i den 51:a minuten är det tid igen då Skivarp kontrar igen och denna gånger väljer forwarden att runda Anders Ohlsson innan han slår bollen i nät till 2-5. Lite nerv nu och det tar ett tag innan ÖT Smygehuk hittar sina positioner och komma in i matchen igen. I den 71:a minuten svarar Oliver Oliveros för en fantastisk soloraid då han i ett moment vänder bort två försvarare och sen skjuter ett skott som målvakten lyckas rädda till hörna. I den 78:e minuten slår Gustav Lindquist en fin hörna mot första stolpen som inbytte Sebastian Lindahl nickskarvar vidare mot bortre där en fri Anders Nilsson enkelt kan nicka in 2-6 och därmed sitt 4:e mål i matchen. Detta var Anders 18:e seriemål i år. I den 79:e minuten tar Skivarp sig fram på vänsterkanten och man slår ett inlägg mot första stolpen där Michael Nilsson får beslutsångest och nickar olyckligt bollen i eget mål till 3-6 vilket också blir slutresultatet. I nästa match väntar IFK Simrishamn på hemmaplan på söndagen den 19:e september klockan 14:00.